Laminaat gratis legservice Rotterdam centrum

Nu bij Sura outlet al het laminaat tegen scherpe prijzen gratis gelegd! Wij hebben een uitgebreid asortiment laminaat in onze showroom. Komt u langs voor inspiratie en informatie.

Wij hebben onze eigen legservice waardoor uw huis snel van een prachtige nieuwe laminaatvloer voorzien kan zijn. Dus bent u op zoek naar een voordeel specialist in laminaat inclusief leggen Rotterdam? Kom dan naar Sura outlet laminaat en meubels.

Laminaat Rotterdam 

Laminaat vloeren zijn erg populair en veel gebruikt vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling. Vooral door de grote variatie aan kleuren, patronen en stijlen past laminaat in ieder interieur en zowel in elke woning als bedrijfspand. Wij leveren laminaat van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende diktes. Wij adviseren aan de hand van de door u gewenste ruimte welke kwqaliteit geschikt is. Sura Meubel en Woninginrichting kan u het juiste advies geven, hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

De voordelen van Laminaat;

Veel keuze in stijl en kleur

Laminaat leveren wij in alle mogelijke kleuren en patronen. Zowel in houtstijlen als in tegelpatronen. Elke houtsoort kan perfect gespiegeld worden waardoor het lijkt alsof u een originele houten vloer heeft.

Kleurvast en vochtbestendig

Echt hout kan soms verkleuren na te veel blootstelling aan de zon, met een laminaatvloer heb je dit echter niet. Ook is een laminaatvloer veel vochtbestendiger dan een houten vloer. Er bestaan laminaatvloeren die speciaal voor vochtige ruimten bestemd zijn. De naden tussen de planken kunnen verlijmd worden zodat er geen vocht in kan komen.

Onderhoud Laminaat gratis legservice Rotterdam 

Het onderhoud van een laminaatvloer is en blijft makkelijk en kost haast geen tijd. Voldoende stofzuigen en dweilen is genoeg. Er kan geen stof of vuil in het laminaat trekken, waardoor het ook een zeer hygiënische vloer is. Laminaat is vrij van huisstofmijt, dus de juiste keuze voor iemand met huisstofallergie.

Scherpste prijs- kwaliteitverhouding laminaat Rotterdam centrum

Laminaat gaat vaak  25 jaar mee zonder dat het speciaal onderhoud of behandelingen nodig heeft. Bij een originele houten vloer heeft u dit wel nodig. Laminaat is dus niet alleen goedkoper bij aankoop, maar door de duurzaamheid en ontbreken van noodzakelijke behandelingen en onderhoud ook op de lange termijn veel voordeliger.

Laminaat Rotterdam centrum kopen?

Dus bent u op zoek naar een goede laminaat vloer voor een scherpe prijs, kom dan langs in onze grote showroom in Rotterdam. Wij adviseren u graag en vakkundig.