Vinyl Rotterdam nodig?

Kom dan langs bij Sura! Wij hebben altijd de beste aanbiedingen en veel producten met een gratis legservice. Het grootste aanbod in Vinyl vloeren, Laminaat, PVC vloeren, vloerbedekking en nog veel meer in Rotterdam!

Vinyl Rotterdam

Vinyl Rotterdam kopen? Sura Woninginrichting heeft een ruim assortiment vloeren, waaronder ook vinyl. Verend, stil en zacht is een vloer van vinyl in uw woning. Vinyl wordt al jarenlang verkocht als vloerbedekking of trapbekleding, de kwaliteit is in de afgelopen jaren enorm verbeterd. U heeft de keuze uit vele kleuren en dessins, zodat u van uw vloer een ware eye-catcher kunt maken. Kom gerust eens even een kijkje nemen bij het vinyl in onze winkel in Rotterdam. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van vinyl voor uw woning in Rotterdam en omstreken. Een aantal soorten ziet u hieronder in de webshop, in de winkel bieden wij echter veel meer aan. Onder andere ook laminaat, PVC vloeren en vloerbedekking.

Bent u na het lezen van de bovenstaande tekst geïnteresseerd in de mogelijkheden van vinyl Rotterdam? Kom dan eens langs in onze winkel. Uiteraard kunt u ook bellen of een e-mail sturen met uw vragen. Ons telefoon nummer is 010 – 477 29 34 of stuur even een bericht naar ons via het contactformulier.

Het adres van onze winkel in Rotterdam is: Nieuwe binnenweg 355B.

De voordelen van vinyl op een rij:

Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten, supergemakkelijk in onderhoud en vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer). Deze vloerbedekking is leverbaar in diverse structuren en dessins zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints.

Mits verlijmd op de ondervloer vermindert vinyl contactgeluiden aanzienlijk, erg handig als u  kinderen heeft of in een appartement woont.

Een vinyl vloer voor iedere interieurstijl

Een vinyl vloer past in ieder interieur en binnen ieder budget. Dat komt omdat vinyl in verschillende kwaliteiten en in erg veel designs en stijlen verkrijgbaar is, bijvoorbeeld als parketvinyl, granietvinyl, tegelvinyl en zelfs vinyl met een betonlook. Tevens is vinyl in veel kleuren leverbaar. De mogelijkheden voor uw woning, winkel of kantoor zijn daarmee oneindig dus laat u verrassen en inspireren door de grote diversiteit aan vinyl bij Sura Woninginrichting!

Vinyl Rotterdam: duurzaam, veerkrachtig en eenvoudig te onderhouden

Vinyl is een duurzame en veerkrachtige kunststof vloerbedekking. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen en is verkrijgbaar in diverse breedtes, diktes en slijtlagen. Zijn veerkracht haalt hij uit de onderkant, deze is namelijk voorzien van een zachte schuimlaag. Deze laag zorgt er tevens voor een verminderde akoestiek waardoor de vloer uitermate geschikt is voor bovenwoningen en appartementen.

Vinyl heeft, net zoals een PVC-vloer, een onderhoudsarm karakter. U kunt een vinyl vloer in een handomdraai schoonmaken met een vochtige doek, stofzuiger of een dweil.