Boxspring Rotterdam

Toe aan een nieuw bed? Een ledikant of een boxspring? En bent u woonachtig in Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij Sura Woninginrichting aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment boxsprings in onze winkel in Rotterdam. Op al onze meubelen geniet u van een jaar garantie, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Bekijk onze collectie in de webshop of kom langs om een kijkje te nemen in onze showroom. Bij Sura woninginrichting bent u altijd hartelijk welkom! Ervaar nu zelf hoe u mooier kunt wonen voor minder geld.

Heeft u direct al vragen over onze opties voor een boxspring Rotterdam? Of heeft u vragen over de garantie of bezorgmogelijkheden? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bellen gedurende openingstijden. Ons telefoon nummer is 010 – 477 29 34 of stuur even een bericht via ons contactformulier.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Deze is gevestigd aan de Nieuwe binnenweg 355b, 3023 EJ Rotterdam..

De voordelen van een boxspring

Een boxspring heeft voor veel gebruikers een aantal voordelen. Hieronder geven wij enkele voordelen weer:

  • De combinatie van de verende boxspring en het verende matras geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam en een comfortabel lig comfort.
  • Optioneel is een boxspring ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbaar. Ideaal voor die gebruikers die graag lezen, tv-kijken of ontbijten in bed.
  • De hoogte van een boxspring combinatie is gelijk op een prettige hoogte zonder gelijk oubollig over te komen. Vaak is een boxspring ook een stuk hoger dan een gewoon ledikant met bedbodem en matras. De hoogte zorgt voor een prettige in- en uitstap in bed, fijne werkhoogte tijdens het verschonen en ook een aangename hoogte om te slapen.
  • Door de enorme keuze mogelijkheden op gebied van design, kleur en materiaal is de boxspring zeer goed aan te passen aan je slaapkamer interieur of woonstijl.
  • Zowel de temperatuur als de ventilatie van de boxspring is erg goed. De boxspring bestaat immers als het waren uit een open constructie van veren.
  • De boxspring is kampioen in levensduur. Na 10 jaar het vaak verstandig om de matrassen te vervangen. De boxspring zelf haalt 25 jaar met gemak.

Persoonlijk advies bij kiezen van een boxspring Rotterdam

Mocht u persoonlijk advies wensen? Dat kan uiteraard in onze winkel in Rotterdam. Onze adviseurs geven gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies, waardoor u uiteindelijk goed op de hoogte bent van wat de verschillende opties zijn en welke het best bij u past.

U vindt onze winkel aan de Nieuwe binnenweg 355b, 3023 EJ Rotterdam
Graag tot snel in onze winkel!