Jaloezieën Rotterdam

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch. Met houten jaloezieën houdt u ‘s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn houten jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en keur aan beschikbare kleuren prachtig in zo’n beetje elke interieur. De houten jaloezieën van Sura worden altijd speciaal op maat voor u gemaakt. Uniek en passend bij elke stijl, met eindeloze combinatiemogelijkheden voor uw eigen persoonlijke sfeer. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie houten lamellen passen bij uw interieur.

Sura woninginrichting biedt raamdecoratie op maat, heeft altijd de meest trendy raamdecoratie op voorraad en levert haar raamdecoratie tegen zeer scherpe prijzen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën vormen de ultieme oplossing voor een perfecte lichtinval in uw interieur. Jaloezieën zijn ideaal voor kantoren, grote ramen en zelfs voor in uw badkamer, waarvoor u een oplossing zoekt tegen inkijk en de juiste lichtinval. De ruime collectie van Sura woninginrichting is fris en eigentijds met trendy kleuren. De aluminium jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in 3 lamelbreedtes (16 mm, 25 mm en 50 mm) en verkrijgbaar in verschillende looks zoals, uni, uni-mat, geperforeerd en prints.

Kom eens langs in onze showroom.

Houten jaloezien rotterdam jaloezien rotterdam jaloezie rotterdam