Gel matrassen

Heb je last van lichamelijke pijntjes en problemen? Graag een fris gevoel bij het slapen? Dan is een gel matras misschien wel iets voor jou! We hebben bij Sura woninginrichting gel matrassen met pocketveer en koudschuim. De gel laag zorgt voor een optimale drukverlaging op je lichaam.

Kies voor de Ergo Sense-types Duo Comfort of Partner uit onze collectie. De Cool-Gel afdeklaag is opgebouwd uit traagschuim – voor aanpassing aan jouw lichaam – en Cool-Gel bolletjes, die zorgen voor verfrissing.

Dat wordt heerlijk slapen!

Visco matras

Visco-elastisch schuim is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat kan ongeveer 0,5 tot 5 seconden duren. Het schuim is temperatuurgevoelig waardoor het zachter wordt door lichaamswarmte.

Zoekt u een comfortabel matras dat uw lichaam optimaal ondersteunt tijdens het slapen? Dan heeft u waarschijnlijk baat bij een visco matras. Een visco matras bestaat voor een groot deel uit traagschuim en heeft daardoor drukverlagende eigenschappen. Dit maakt visco matrassen uitermate geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten. Het matras vormt zich naar het lichaam door een combinatie van lichaamsgewicht en –warmte. Een traagschuim matras staat garant voor een goede isolatie en veerkracht. Ook de lange levensduur en het heerlijke slaapcomfort maken visco matrassen tot één van de best verkochte matras soorten.

Onze matrassen zijn leverbaar in alle maten.