Top-dek matras

Top-dek matras

Een goede nachtrust hangt uiteraard voor een groot deel van uw matras af, maar onderschat de invloed van een Top-dek matras niet! Een Top-dek matras, ook wel matrastopper, dekmatras, topper of oplegmatras genoemd, zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Daarnaast is een Top-dek matras perfect voor het verlengen van de levensduur van uw matras.

Wij bieden 3 soort Top-dek matrassen aan: van Comfortschuim, Koudschuim en van Nasa Traagschuim. Zoekt u een voordelig topmatras? Dan is een exemplaar van comfortschuim een goede keuze. Bent u op zoek naar een goed ondersteunende en ventilerend Top-dek matras? Dan is het Koudschuim Top-dek matras een goede keuze. Heeft u last van de hinderlijke drukpunten tijdens het slapen? Dan is ons Nasa traagschuim matras misschien wel de beste oplossing. Last van allergieën? Naast dat het de nodige comfort geeft, is een latex topper van nature anti-bacterieel.

De afmetingen van de Top-dek matrassen begint vanaf 70 cm. Breed (eenpersoons) tot een extra breed en extra lang Top-dek matras in de maat 200×220. Voor iedere afmeting is dan ook een passend Top-dek matras te vinden.

Heeft u een elektrisch verstelbare boxspring? Hiervoor hebben wij speciale Split Top-dek matrassen. Deze Top-dek matrassen hebben bovenin een split, zodat u beide zijden van de boxspring individueel van elkaar kan bewegen. Zo vind u voor ieder bed een juist Top-dek matras dat voldoet aan al uw wensen qua ligcomfort!