Gordijnen Rotterdam

Zoekt u naar nieuwe gordijnen in Rotterdam en omgeving? Sura Woninginrichting is de specialist voor gordijnen en totale woninginrichting. Onze voordelen even op een rijtje;

  • Grote collectie met meubels, vloeren en raamdecoraties;
  • Onze styling adviseurs geven u graag advies over uw gehele woninginrichting;
  • Ook hebben wij een unieke service: inmeet-, ophangservice en snelle oplevering;
  • Scherpe prijzen grote merken, altijd een aanbieding!

Bij Sura Woninginrichting hebben we een uitgebreide collectie gordijnen en leveren zowel bekende als onbekende merken. Wij hebben klassieke, moderne, romantische en strakke gordijnen, bij ons kan het allemaal. We kunnen uw keuze afstemmen op uw interieurwensen. Daarnaast geven wij u ook graag een goed advies over de te gebruiken gordijnstoffen en soorten gordijnen. Ook leveren wij vouwgordijnen, rolgordijnen, luxaflex en lamellen.

Gordijnen Rotterdam enkele of dubbele plooi

Een gordijn met een enkele plooi kan gebruikt worden bij elke soort gordijnstof. Een enkele plooi ziet er strak uit en volstaat prima voor een kinder- of slaapkamer. Kies je voor een enkele plooi dan kies je voor een minimale plooivorming voor het raam. Je kunt ook gebruik maken van een zogenaamde retourplooi. Door een extra plooi, die in het midden van de tussenruimte aan de achterkant van het gordijn wordt aangebracht, vouwt de tussenruimte naar achteren en de plooi naar voren. Reken hierbij op nog eens 10% extra gordijnstof.

Let op: wordt een gordijn langer dan 200 cm, dan geeft een andere plooi, zoals een dubbele of een drievoudige, een mooier resultaat dan een enkele. Dus hoe langer het gordijn, des te meer plooi er nodig is om het mooi te laten hangen.

Komt u er niet uit? Wij kunnen bij u thuis opmeten en advies geven. Uw op maat gemaakte gordijnen worden vervolgens bij u thuis afgeleverd en opgehangen.

Gordijnen Rotterdam Centrum, Delfshaven

De gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige interieurstoffen. Sura Woninginrichting heeft naast klassieke stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins.  Zo is er voor elk interieur wel een passende stof te vinden. Al de gordijnen van Sura Woninginrichting zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste zelfs prima te wassen.

Om u te kunnen verzekeren van een juist advies staat Sura Woninginrichting ook voor u klaar om bij u langs te komen. Kom dus snel langs om te informeren naar onze gordijnen Rotterdam centrum, delfshaven en omgeving. Kijk op contact pagina voor onze adres gegevens.

Gordijn