Trap bekleding Rotterdam?

Kies hier uw trapbekleding uit! Top kwaliteit voor de voordeligste prijs. U heeft de keuze uit laminaat, pvc, vinyl of vloerbedekking.

Kies hier het tapijt voor uw trapbekleding, dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kom naar onze showroom voor het complete aanbod!

Trapbekleding Rotterdam

Heeft u een nieuwbouw woning in Rotterdam en weet u nog niet wat u met de trap doet? Of is de juiste trapbekleding toe aan vervangen? Laat u dan bij Sura Woninginrichting informeren over de mogelijkheden voor trapbekleding in Rotterdam. Onze medewerkers wijzen u graag de weg door het enorme assortiment tapijt en vinyl welke trap geschikt zijn. Met trapbekleding Rotterdam geeft u elke trap een stijlvolle indruk. Een goede trapbekleding is functioneel en ziet er mooi uit. Door middel van trapbekleding laat je de trap samensmelten met de rest van je interieur of geef je de ruimte een compleet nieuwe look

Bent u na het lezen van de bovenstaande tekst geïnteresseerd in de mogelijkheden van trapbekleding in Rotterdam? Kom dan eens langs in onze winkel. Het adres van onze winkel in Rotterdam is: Nieuwe binnenweg 355B. Uiteraard kunt u ook bellen of een e-mail sturen met uw vragen. Ons telefoon nummer is 010 – 477 29 34 of stuur even een bericht naar ons via het contactformulier.

Trapbekleding is verkrijgbaar voor vrijwel elk budget.

Uw trap renoveren wij Binnen 1 Dag, zonder hak- en breekwerk.

Mogelijkheden voor trapbekleding Rotterdam

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor tapijt, vinyl, pvc of laminaat voor uw trapbekleding Rotterdam:

Trapbekleding met tapijt

Tapijt is altijd zeer populair geweest als trapbekleding en dat is in feite nog steeds zo. Dit materiaal voelt lekker aan uw (blote) voeten en daarnaast dempt het ook het geluid van voetstappen. Niet alle tapijtsoorten zijn geschikt om te dienen als trapbekleding. De dichtheid van de polen moet voldoende hoog zijn en ook de structuur van het tapijt moet voldoende sterk zijn. Het nadeel van trapbekleding met tapijt is dat het lastiger is te reinigen dan bijvoorbeeld vinyl.

Trapbekleding met vinyl

De populariteit van trapbekleding met vinyl is aan het groeien. Dit heeft merendeel te maken het de verschillende innovaties van het materiaal waardoor er steeds meer kleuren en afwerkingen mogelijk worden. Een vinyl trapbekleding heeft niet saai te zijn.

Trapbekleding met pvc

Laat uw trap bekleden met PVC! Onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Kies je favoriete pvc-vloer en Sura woninginrichting zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een schitterende trap, en dat voor de laagste prijs.

Ook plaatsen wij naar gewenst LED Trapverlichting met bewegingsmelder.

Trapbekleding met laminaat

Kies voor je trap bekleden met laminaat, open of dicht. Laminaat is een veel gekozen trapbekleding en geeft je trap een strakke uitstraling. Een trap in laminaat oogt erg mooi en is bovendien duurzaam. Het is hoofdzakelijk heel onderhoudsvriendelijk. Redenen genoeg dus om voor een trap in laminaat te kiezen.

Ook plaatsen wij naar gewenst LED Trapverlichting met bewegingsmelder.

Kom langs in onze showroom voor een prijsopgave op maat.

 Vakmanschap trapbekleden Rotterdam

Het perfect bekleden van een trap is vakmanschap. Het moet zeer nauwkeurig gebeuren, anders komt de bekleding los of er blijven lelijke naden zichtbaar. Iedere trap is anders en vaak verschillen de traptreden ook qua maatvoering van elkaar. Een vakman is door zijn ervaring in staat om te anticiperen op mogelijke problemen en kan dan ook goed inspelen bij afwijkende situaties. Een deskundige trapbekleding (tapijt of vinyl) in Rotterdam is een lust voor het oog en u kunt er jarenlang plezier van hebben. Kom daarom ook langs in onze winkel en laat u informeren en adviseren over de beste optie voor uw trapbekleding in Rotterdam.