Laminaat outlet Rotterdam 

Kom dan langs bij Sura! Wij hebben altijd de beste aanbiedingen en veel producten met een gratis legservice. Het grootste aanbod in laminaat, PVC vloeren, vloerbedekking en nog veel meer in Rotterdam!

De voordeligste laminaat outlet Rotterdam

In onze uitgebreide showroom hebben wij ook een aparte outlet afdeling. Hier komen speciale restpartijen vanuit de groothandels. van hoge kwaliteit en tegen de allerlaagste prijzen. Deze worden niet in de webshop opgenomen omdat ze vaak niet na te bestellen zijn. Kom dus langs voor deze super scherpe aanbiedingen!

Laminaat outlet Rotterdam

Laminaat vloeren zijn erg populair en veel gebruikt vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling. Vooral door de grote variatie aan kleuren, patronen en stijlen past laminaat in ieder interieur en zowel in elke woning als bedrijfspand. Wij leveren laminaat van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende diktes. Wij adviseren aan de hand van de door u gewenste ruimte welke kwaliteit geschikt is. Sura Meubel en Woninginrichting kan u het juiste advies geven, hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

De voordelen van Laminaat;

Veel keuze in stijl en kleur

Laminaat leveren wij in alle mogelijke kleuren en patronen. Zowel in houtstijlen als in tegelpatronen. Elke houtsoort kan perfect gespiegeld worden waardoor het lijkt alsof u een originele houten vloer heeft.

Kleurvast en vochtbestendig

Echt hout kan soms verkleuren na te veel blootstelling aan de zon, met een laminaatvloer heb je dit echter niet. Ook is een laminaatvloer veel vochtbestendiger dan een houten vloer. Er bestaan laminaatvloeren die speciaal voor vochtige ruimten bestemd zijn. De naden tussen de planken kunnen verlijmd worden zodat er geen vocht in kan komen.

Onderhoud en hygiëne laminaat Rotterdam

Het onderhoud van een laminaatvloer is en blijft makkelijk en kost haast geen tijd. Voldoende stofzuigen en dweilen is genoeg. Er kan geen stof of vuil in het laminaat trekken, waardoor het ook een zeer hygiënische vloer is. Laminaat is vrij van huisstofmijt, dus de juiste keuze voor iemand met huisstofallergie.

Scherpste prijs- kwaliteitverhouding laminaat Rotterdam

Laminaat gaat vaak  25 jaar mee zonder dat het speciaal onderhoud of behandelingen nodig heeft. Bij een originele houten vloer heeft u dit wel nodig. Laminaat is dus niet alleen goedkoper bij aankoop, maar door de duurzaamheid en ontbreken van noodzakelijke behandelingen en onderhoud ook op de lange termijn veel voordeliger.

Laminaat Rotterdam kopen?

Dus bent u op zoek naar een goede laminaat vloer voor een scherpe prijs, kom dan langs in onze grote showroom in Rotterdam. Wij adviseren u graag en vakkundig.